Ik heb al flink wat wegen bewandeld en zo ook in het ondernemerschap. Ik heb 3 bedrijven en de fotografie is mijn jongste kindje, waar ik met heel veel plezier en passie voor werk. Ik heb namelijk altijd al veel interesse gehad in de fotografie. Ik maak ontelbaar veel foto's van mijn kinderen, maar daarnaast ook van mijn interieur, mooie buitenlocaties en de natuur. Nadat ik ook andere onderwerpen begon te fotograferen zoals ondernemers, newborns, gezinnen en zelfs bruiloften, was ik verkocht en wilde ik er mijn werk echt van maken. Zo ontstond Linda Meijer fotografie voor lifestylefotografie en begon ik ook als bruidsfotograaf en  richte ik ook LM Weddings op.
 
Verder ben ik erg creatief, klus ik regelmatig in en aan mijn huis en ga ik graag dagjes uit of weg met de kids en/of vriendinnen. Ook ben ik lekker ondernemend en doe ik geregeld impulsieve dingen als stedentrips, uitjes of aankopen, oeps! Ohh en ik ben verliefd op Parijs! Overal gaat mijn camera dan ook mee naartoe om herinneringen vast te kunnen leggen en om later nog na te kunnen genieten van de mooie momenten die ik in mijn leven heb mogen meemaken. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn met de fotografie. En ik vind het daarom fantastisch om andere mensen blij te maken met mijn werk. 

Mijn naam is Linda, moeder van 2 prachtige kids en een Fine Art lifestyle- en trouwfotograaf in Lelystad, Flevoland en omstreken. Ik hou er van om bijzondere en mooie herinneringen vast te kunnen leggen, met name de liefde en het geluk. En waar zie je dat nou meer dan op een bruiloft? Ik ben gek op mooie lichtinvallen, romantische sferen en trouwlocaties met een verhaal. Dit vertaal ik in lichte, elegante, stijlvolle en tijdloze trouwfoto's en dit zie je dan ook terug in mijn trouwreportages. Ik heb een groot oog voor kleine details en zo heb ik speciale momenten, emoties, of onderwerpen al snel in de gaten om vast te kunnen leggen op jullie trouwdag. Ik heb de ambitie om jullie bruiloft zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een mooi verhaal op beeld, een eeuwige herinnering om met jullie mee te dragen. Ik kan niet wachten om jullie trouwfotograaf te mogen zijn. Ik ben wel een trouwfotograaf in Lelystad, Flevoland en omstreken, maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en reis zélfs verder, als jullie gaan trouwen in het buitenland!

Persoonlijk hou ik het meest van lichte en karakteristieke trouwlocaties met veel wit, pastel of aardse kleuren. Maar ook hou ik van de natuur en fotografeer ik de bruidsfotoshoot bijvoorbeeld ook graag op het strand, zandverstuivingen, in een park of op de heide. Communiceren vind ik belangrijk. Dit is namelijk de manier om contact te maken om zo samen prachtige trouwfoto's te creëren. Ik maak de mooiste trouwfoto's wanneer er verbinding is. En dat vind ik nou zo mooi aan het fotograferen; verbinding maken, connecties en het communiceren. Van jong tot oud, elk persoon is uniek en dat maakt elke bruiloft een bijzondere beleving.

about me

 more

Door mijn kwaliteiten heb ik al vele bruidsparen een mooie herinnering mogen geven, die zij hun leven mogen meedragen.

een prachtige cv

04.

Ik ben erg gestructureerd, ik heb wel tientallen verschillende lijstjes. Ik hou van alles bij en zo weet ik altijd waar ik aan toe ben.

pro in plannen

03.

Een sterke eigenschap is dat ik zeer creatief ben. Ik hou van structurele planningen, maar ben ook erg goed in improviseren.

creatief brein

02.

Ik heb een sterke en krachtige persoonlijkheid. Ik ben gedreven, ondernemend en ik weet wat ik wil. Ik zorg dat ik mijn doelen bereik. 

zeer Gedreven

01.

Ik ben gek op lichte en romantische settings. Elegante en stijlvolle locaties waar alles er tip top uit ziet met de mooiste styling en decoratie.

Pastelkleuren, aardse tinten, Ibizasfeer, strandlocaties, kastelen, wonderschone tuinen en natuurlijk een prachtig bruidspaar in hun trouwkledij. Deze elementen maken de foto's van LM weddings compleet.


what makes a LM wedding

Instagram

follow ME on