Extra services voor bruidsparen

Ik geef graag en daarom vind je hier mijn

Het trouwmagazine heb ik speciaal ontworpen voor alle verloofden die willen gaan trouwen. Ik deel hierin mijn werkwijze, filosofie, tarieven & pakketten en heel veel informatie dat jullie hopelijk meer verteld en wijzer maakt, over wat je bij LM Weddings kunt verwachten als trouwfotograaf. Mocht je na het lezen ervan nog vragen hebben, stel ze gerust, ik beantwoord ze met liefde.

Wanneer je trouwplannen hebt, wil je je graag op van alles voorbereiden en niks vergeten. Maar er komt zoveel op je af en daarom kan het nog wel eens voorkomen dat je aan bepaalde dingen niet denkt of zelfs vergeet. Daarom heb ik een speciaal e-book opgesteld met mijn meest waardevolle tips waarmee ik voorgaande bruidsparen de afgelopen jaren enorm mee op weg heb geholpen.

E-book met 30 ultieme wedding tips

Gratis trouwmagazine

Gratis en vrijblijvend pre-weddinggesprek

In een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en plannen die jullie voor jullie bruiloft hebben. Ik hoor graag wat meer over jullie en vertel ik ook wat meer over mijzelf. Ook kijken we of er een klik is, want dat is misschien wel het allerbelangrijkste. Als er geen fijne sfeer is tussen ons,

is het ook niet fijn samen te werken, gezien we veel contact zullen hebben in aanloop naar jullie grote dag, op de bruiloft en er na.