Dromen jullie van een intieme en liefdevolle bruiloft op een prachtige trouwlocatie en de perfecte styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische, pure en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om als trouwfotograaf jullie te ontmoeten en al jullie wensen te bespreken voor jullie trouwdag! 
Trouwreportages vanaf €995,- (basic 6 uur). Losse uren (bij)boeken mogelijk voor €125,- p.u. Reiskosten €0,35 per km buiten 25 km vanaf Lelystad.

Ik hou er van om de liefde vast te leggen. Als trouwfotograaf in Lelystad, Almere, Zwolle, Amsterdam en omgeving, kom je natuurlijk om in de liefde van bruidsparen. Ik woon zelf dan wel in Lelystad, maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en Europa en zelfs daarbuiten! Hoe mooi is een liefdesverhaal dat begint bij 2 mensen die elkaar leren kennen en vervolgens hun liefde willen bezegelen met een ring en in het huwelijksbootje stappen?

Ik vind het een hele eer om als trouwfotograaf te worden gevraagd, om bruidsparen met mijn frisse, warme en tijdloze trouwfoto's met emotie, een herinnering te geven voor de rest van hun leven. Het vertrouwen wat ik als fotograaf voor een bruiloft krijg, is enorm en daar ben ik, bruiloft naar bruiloft, ontzettend dankbaar voor!

lichte, warme en tijdloze trouwfoto's met emotie

save the date voor jouw 

Dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? Wat fantastisch! Ik reis graag als trouwfotograaf met jullie mee om jullie huwelijk op die prachtige droomlocatie vast te leggen. Neem hiervoor contact met me op en vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat. Destination weddings zijn al mogelijk vanaf €1999,-.

Waar hou ik als trouwfotograaf van?

Trouwen in het buitenland, wat gaaf! 

Om alvast aan elkaar te wennen, raad ik aan om een pre-wedding photoshoot te boeken voorafgaand aan jullie huwelijk. Zo zijn we op jullie huwelijk helemaal aan elkaar gewend en zal er een ontspannen sfeer heersen, vooral ook tijdens de fotoshoot op jullie trouwdag. Deze pre-wedding photoshoot is ook leuk om te doen om eventueel een foto uit de serie te gebruiken als jullie “save the date” kaart of misschien wel als uitnodiging. Bij elke trouwreportage krijgen jullie 15% korting op de pre-wedding photoshoot!

pre-wedding photoshoot

Wennen tijdens de

- Kleding & styling advies
- 1 uur fotografie
- Minimaal 30 bewerkte foto's
- Inclusief reiskosten binnen 10km vanaf Lelystad

Pre-wedding photoshoot

€249,-

Jullie ontvangen de offerte en na de aanbetaling staat jullie datum officieel in mijn agenda vast.
Let's get married!

stel jullie datum vast

04.

Wanneer wij een match zijn, kiezen jullie het gewenste pakket en maak ik een offerte op maat met jullie eventuele verdere wensen.

kies een pakket

03.

Tijdens ons vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek wil ik graag jullie liefdesverhaal horen en jullie wensen bespreken.

pre-wedding gesprek

02.

Heb je bepaalde wensen, vragen of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Neem dan contact op via het contactformulier

informeren

01.

- 12 uur fotografie, minimaal 500 bewerkte foto's
- Drone fotografie
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% korting op de pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Canvas 40x60cm
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Diamond

- 9 uur fotografie, minimaal 400 bewerkte foto's
- Drone fotografie
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% op een pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Gold

Meest gekozen!

- 6 uur fotografie, minimaal 300 bewerkte foto's
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% korting op pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Silver

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Extra services bij LM Weddings

Bij elk geboekt reportagepakket mag je bij LM Weddings ook het volgende verwachten:

- Een preview van jullie eerste trouwfoto's ontvangen jullie al binnen 4 dagen
- Alle foto's vanuit het gekozen pakket ontvangen jullie binnen 4 weken digitaal
- Jullie ontvangen een eigen persoonlijk klantportaal, waarin alle informatie, documenten, galerijen etc. in komen te staan
- Ik lever méér dan alleen een dienstverlening. Ik denk namelijk ook graag mee in jullie wensen betreft een locatie, bloemist, decoratie & styling, diverse andere leveranciers etc. Ik kan jullie hierin adviseren en ben daarmee jullie rechterhand. Ik denk verder dan alleen de fotografiedienst en vind dat ook ontzettend leuk om te doen!


Ik ben van mening dat herinneringen beter herleefd kunnen worden, wanneer je ze tastbaar maakt. Daarom vind ik ook dat foto's, zeker van jullie grote dag, gedrukt moeten worden. Jullie trouwfoto's verdienen namelijk een prachtig trouwalbum. Het is fantastisch om op deze manier jullie bijzondere dag te kunnen herbeleven en weer terug te kunnen dromen van jullie bruiloft. Geef het trouwalbum later door aan kinderen of misschien wel kleinkinderen, zo blijft deze herinnering generaties lang in jullie familie.

In elk pakket dat ik aanbied zit een trouwalbum inbegrepen. Deze trouwalbums zijn ook los verkrijgbaar in prachtige materialen, kleuren en gravures. Er zijn diverse upgrades mogelijk, om jullie trouwalbum geheel naar wens samen te stellen.

luxe Trouwalbum

Een ware Herrinnering in een 

Jullie trouwfoto's in een trouwalbum

Instagram

Volg mij op