Lieve woorden van eerdere bruidsparen

Reviews LM Weddings

Linda heeft onze mooie dag in augustus vast gelegd en wat een feestje was het!
Vanaf de kennismaking tot aan de allerlaatste kiekjes was de sfeer relaxed en ontspannen. Het voelde meer alsof er gewoon een vriendin af en toe even een foto maakte.
Ook op de dag zelf ging er veel in subtiel overleg en werd er door Linda veel uit handen genomen en in goede banen geleid, iets wat echt super prettig was.
De preview volgde al snel en die was al fenomenaal. Een kleine maand na de bruiloft kwamen de andere foto's binnen en ook deze waren stuk voor stuk pareltjes. Dank je wel lieve Linda voor alles! Veel liefs!

N & T

Lieve Linda,

Wij weten even niet wat we moeten zeggen! Wat zijn de foto’s prachtig. Je hebt er echt alles uit gehaald wat er in zat plus meer! Met tranen in mijn ogen kijk ik naar al deze beelden.

Wij zijn heel blij dat jij onze mooie dag hebt vast gelegd. Wij zullen jou zeker aanprijzen bij iedereen die trouw plannen heeft want dat verdien je!

Nogmaals heel erg bedankt en wij gaan nog heel lang genieten van deze prachtige plaatjes. Heel veel liefs!

A & S

M&M

Wij kozen voor Linda als onze trouwfotograaf, omdat haar stijl net wat anders is dan je veel voorbij ziet komen.

Ze weet je goed op je gemak te stellen en zo ontstaat er een fijne sfeer. De foto's die we hebben ontvangen zijn meer dan top! Linda heeft echt oog voor detail. Wil je unieke foto's hebben dan moet je echt bij haar wezen!

B & D

De trouwfoto's en het album zijn vele malen mooier dan dat we verwacht hadden. Echt heel blij mee! Kan niet wachten om ze aan iedereen te tonen. Mooie chique usb stick ook, super lief. En leuk gedaan met de unieke chocolade erbij. Nogmaals dank voor al je werk en inzet. Veel liefs!

J&J

Linda heeft prachtige foto's van ons en de gasten gemaakt. Linda is een gedreven trouwfotograaf met oog voor details en ze heeft veel geduld. Ook heeft ze veel creatieve ideeën m.b.t. de manier waarop we op de foto gingen. Linda bedankt! Je gaat nog vele bruidsparen happy maken met je prachtige trouwfoto's.

N & I

Linda bedankt voor de mooie trouwfoto's. We waren positief verrast, toen de foto's al zo snel binnen kwamen. Je komt kundig en proffessioneel over en jouw stijl en nabewerking is ook erg mooi. Wij wensen je nog veel succes en plezier met de trouwfotografie!

Op 19 augustus 2021 heeft Linda onze bruiloft gefotografeerd. 
En hoe! Zij weet je perfect op je gemak te stellen; ook onze jongens die best hyper de piep waren van de spanning. De foto's die wij binnen afzienbare tijd hebben ontvangen hebben zijn een prachtige mix van spontane kiekjes, maar ook waanzinnig mooie portretten. 
Daarnaast heeft ze geweldige detailfoto's gemaakt van onze accessoires, zo mooi dat wij er zelfs een tatoeage van hebben laten maken ter herinnering aan deze prachtige dag. 
Linda, nogmaals dank dat jij deze dag hebt vastgelegd voor ons.

Liefs,
Frans en Esmiralda 

F&E

Laat een review achter

Instagram

Volg mij op