Lieve woorden van eerdere bruidsparen

Reviews LM Weddings

Linda is een super fotograaf die niet alleen prachtige foto’s maakt maar ook met jou meedenkt, je op je gemak laat voelen en die dag ook je beste vriendin is. Ze begrijpt precies wat je bedoelt als je een foto idee hebt en niks is ook te gek want zoals ze zelf ook zegt proberen kan altijd! Wat wij ook als enorm fijn hebben ervaren is hoe Linda is met onze gasten, maakt met iedereen een praatje, geintje en helpt waar mogelijk is. Om het al een topfotograaf, die wij zeer zeker aanraden op de mooiste dag van je leven Ze weet alles prachtig vast te leggen van geposeerd tot lekker spontaan. Wij zijn in ieder geval al helemaal verliefd op onze foto's 

Lieve Linda dankjewel voor alles!

J & N

Lieve Linda,

Wij weten even niet wat we moeten zeggen! Wat zijn de foto’s prachtig. Je hebt er echt alles uit gehaald wat er in zat plus meer! Met tranen in mijn ogen kijk ik naar al deze beelden.

Wij zijn heel blij dat jij onze mooie dag hebt vast gelegd. Wij zullen jou zeker aanprijzen bij iedereen die trouw plannen heeft want dat verdien je!

Nogmaals heel erg bedankt en wij gaan nog heel lang genieten van deze prachtige plaatjes. Heel veel liefs!

A & S

M & M

Wij kozen voor Linda als onze trouwfotograaf, omdat haar stijl net wat anders is dan je veel voorbij ziet komen.

Ze weet je goed op je gemak te stellen en zo ontstaat er een fijne sfeer. De foto's die we hebben ontvangen zijn meer dan top! Linda heeft echt oog voor detail. Wil je unieke foto's hebben dan moet je echt bij haar wezen!

B & D

De trouwfoto's en het album zijn vele malen mooier dan dat we verwacht hadden. Echt heel blij mee! Kan niet wachten om ze aan iedereen te tonen. Mooie chique usb stick ook, super lief. En leuk gedaan met de unieke chocolade erbij. Nogmaals dank voor al je werk en inzet. Veel liefs!

J & J

Linda heeft prachtige foto's van ons en de gasten gemaakt. Linda is een gedreven trouwfotograaf met oog voor details en ze heeft veel geduld. Ook heeft ze veel creatieve ideeën m.b.t. de manier waarop we op de foto gingen. Linda bedankt! Je gaat nog vele bruidsparen happy maken met je prachtige trouwfoto's.

N & I

Linda bedankt voor de mooie trouwfoto's. We waren positief verrast, toen de foto's al zo snel binnen kwamen. Je komt kundig en proffessioneel over en jouw stijl en nabewerking is ook erg mooi. Wij wensen je nog veel succes en plezier met de trouwfotografie!

Liefste Linda! 🤍

Onze bruiloft was meer dan perfect en we vonden het zo fijn dat jij bij ons was. Echt alsof een vriendin bij ons op de bruiloft was! Je nam zo de tijd voor ons en je had alles zo goed geregeld! Wat ging de dag snel voorbij hè! En oh wat zijn de foto's toch mooi! Het was echt de mooist dag van ons leven, wat een PRACHTIGE foto's! We zijn jou zo dankbaar voor alles!
Beste fotograaf (en nog veel meer!) EVER! We gaan je echt aan iedereen aanraden wie gaat trouwen haha! Er waren ook al zoveel complimenten over jou van iedereen 🤍

We love you!!!

H & R

Laat een review achter

Instagram

Volg mij op