Dromen jullie van een intieme en liefdevolle bruiloft op een prachtige trouwlocatie en de perfecte styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische, pure en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om als trouwfotograaf jullie te ontmoeten en al jullie wensen te bespreken voor jullie trouwdag! 
Trouwreportages vanaf €995,- (basic 6 uur). Losse uren (bij)boeken mogelijk voor €125,- p.u. Reiskosten €0,35 per km buiten 25 km vanaf Lelystad.

Ik hou er van om de liefde vast te leggen. Als trouwfotograaf in Lelystad, Almere, Zwolle, Amsterdam en omgeving, kom je natuurlijk om in de liefde van bruidsparen. Ik woon zelf dan wel in Lelystad, maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en Europa en zelfs daarbuiten! Hoe mooi is een liefdesverhaal dat begint bij 2 mensen die elkaar leren kennen en vervolgens hun liefde willen bezegelen met een ring en in het huwelijksbootje stappen?

Ik vind het een hele eer om als trouwfotograaf te worden gevraagd, om bruidsparen met mijn frisse, warme en tijdloze trouwfoto's met emotie, een herinnering te geven voor de rest van hun leven. Het vertrouwen wat ik als fotograaf voor een bruiloft krijg, is enorm en daar ben ik, bruiloft naar bruiloft, ontzettend dankbaar voor!

lichte, warme en tijdloze trouwfoto's met emotie

save the date voor jouw 

Dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? Wat fantastisch! Ik reis graag als trouwfotograaf met jullie mee om jullie huwelijk op die prachtige droomlocatie vast te leggen. Neem hiervoor contact met me op en vraag naar de mogelijkheden en een offerte op maat. Destination weddings zijn al mogelijk vanaf €1999,-.

Waar hou ik als trouwfotograaf van?

Trouwen in het buitenland, wat gaaf! 

Jullie ontvangen de offerte en na de aanbetaling staat jullie datum officieel in mijn agenda vast.
Let's get married!

stel jullie datum vast

04.

Wanneer wij een match zijn, kiezen jullie het gewenste pakket en maak ik een offerte op maat met jullie eventuele verdere wensen.

kies een pakket

03.

Tijdens ons vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek wil ik graag jullie liefdesverhaal horen en jullie wensen bespreken.

pre-wedding gesprek

02.

Heb je bepaalde wensen, vragen of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Neem dan contact op via het contactformulier

informeren

01.

- 12 uur fotografie, minimaal 500 bewerkte foto's
- Drone fotografie
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% korting op de pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Canvas 40x60cm
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Diamond

- 9 uur fotografie, minimaal 400 bewerkte foto's
- Drone fotografie
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% op een pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Gold

Meest gekozen!

- 6 uur fotografie, minimaal 300 bewerkte foto's
- E-book 'LM's 30 ultieme weddings tips'
- 15% korting op pre-wedding photoshoot
- Basic album 20x20cm, 20 pagina's
- Inclusief reiskosten en -tijd binnen 25km vanaf Lelystad

Silver

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in

Extra services bij LM Weddings

Bij elk geboekt reportagepakket mag je bij LM Weddings ook het volgende verwachten:

- Een preview van jullie eerste trouwfoto's ontvangen jullie al binnen 4 dagen
- Alle foto's vanuit het gekozen pakket ontvangen jullie binnen 4 weken digitaal
- Jullie ontvangen een eigen persoonlijk klantportaal, waarin alle informatie, documenten, galerijen etc. in komen te staan
- Ik lever méér dan alleen een dienstverlening. Ik denk namelijk ook graag mee in jullie wensen betreft een locatie, bloemist, decoratie & styling, diverse andere leveranciers etc. Ik kan jullie hierin adviseren en ben daarmee jullie rechterhand. Ik denk verder dan alleen de fotografiedienst en vind dat ook ontzettend leuk om te doen!


Instagram

Volg mij op