Privacy verklaring

Privacyverklaring Linda Meijer Weddings

Uw privacy is voor Linda Meijer Weddings van groot belang. Ik houd me dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij mij en dat ik ze altijd netjes gebruik. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij www.lmweddings.nl allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies bijhoudt, neem dan contact met mij op via info@lindameijerfotografie.nl 

Contactgegevens
Linda Meijer Weddings
Jol 19-39
8243 EV Lelystad
info@lindameijerfotografie.nl
0622941258
KvK-nummer: 68194919
Btw-nummer: NL002230948B56
www.lmweddings.nl 

Verzameling persoonsgegevens door Linda Meijer Weddings
Linda Meijer Weddings verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Bedrijfsnaam;
– Voor- en achternaam;
– Adresgegevens;
– E-mailadres;
– Bankrekeningnummer;
– Gegevens over uw activiteiten op de website;

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Linda Meijer Weddings verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst;
– Voor het afhandelen van een betaling;
– Voor het uitvoeren of naleven van wettelijke verplichtingen;
– Om contact te kunnen opnemen, indien dit nodig is om de dienstverlening te kunnen uitvoeren;
– Linda Meijer Weddings analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Linda Meijer Weddings neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Linda Meijer Weddings tussen zit.

Hoe lang bewaart Linda Meijer Weddings persoonsgegevens
Linda Meijer Weddings bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:
Persoonsgegevens
1. Bedrijfsnaam
2. Voor- en achternaam
3. Adresgegevens
4. E-mailadres
5. Telefoonnummer
6. Bankrekeningnummer
7. Gegevens over uw activiteiten op de website

Termijn
1. 7 jaar (Belastingwetgeving)
2. 7 jaar (Belastingwetgeving)
3. 7 jaar (Belastingwetgeving)
4. 2 jaar na afronding van de overeenkomst
5. 2 jaar na afronding van de overeenkomst
6. 7 jaar (Belastingwetgeving)
7. Tot einde dienstverlening aan de klant

Reden
1. Voor het afhandelen van de betaling
2. Voor het afhandelen van de betaling en eventuele gegevens terug te vinden van/voor de klant
3. Voor het afhandelen van de betaling
4. Zodat ik contact met u kan opnemen, na het invullen van het contactformulier
5. Zodat ik contact op kan nemen, na het invullen van het contactformulier
6. Voor het afhandelen van de betaling
7. Ik analyseer uw gedrag op de website, om de website te kunnen verbeteren

Persoonsgegevens bij boekingen
Bij het boeken van een dienst zoals een fotoshoot of een bruidsreportage gebruikt Linda Meijer Weddings uw persoonsgegevens om dit netjes af te kunnen handelen. Bij fysieke producten geef ik uw persoonsgegevens aan de bezorgdienst om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruik ik uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Dit ben ik wettelijk verplicht. 

Bij boeking van een bruidsreportage vraag ik twee keer naar gegevens door middel van een vragenlijst. De eerste vragenlijst is met beknopte informatie ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek, de tweede vragenlijst is uitgebreider met o.a. wensen en verlangens en zal ik nodig hebben voor een zo goed mogelijke voorbereiding op de bruiloft.  

Na het invullen van de betreffende formulieren ontvang ik uw gegevens in mijn mailbox. Deze gegevens vormen een klantenbestand en worden tot twee jaar na de samenwerking in de mailbox en iCloud opgeslagen. Uw gegevens worden beschermd door een sterk gegenereerd wachtwoord.

Persoonsgegevens en foto’s portfolio
Op mijn website en social media kanalen deel ik mijn gemaakte werk in een portfolio, om aan potentiële klanten te kunnen laten zien. Hierin verwerk ik foto's waar u op staat, uw naam en de locatie waar de foto's genomen zijn. Hier heeft u akkoord voor gegeven bij het accepteren van mijn algemene voorwaarden. Uw foto's bewaar ik voor onbepaalde tijd in mijn archief. 

Om een plaatsing van een review over mijn werk mogelijk te maken, vermeld ik hierbij uw naam, de inhoud van het bericht met eventueel een foto waar u op staat. Deze bewaar ik voor onbepaalde tijd en kan ik op mijn website, social media kanalen of promotiemateriaal plaatsen uit commercieel belang. 

Wanneer u een reactie plaatst onder een blog van mij, verwerk ik uw naam, e-mailadres en de inhoud van het bericht. Deze gegevens blijven bewaard tot u uw reactie verwijderd of tot wanneer ik mijn blogbericht verwijder. 

Verkrijgen van gegevens
Persoonsgegevens heb ik van u als klant of websitebezoeker verkregen, omdat u deze gegevens aan mij hebt versterkt. Ook kan ik uw gegevens hebben verkregen via een collega fotograaf, andere leverancier of van een van mijn klanten die u een cadeau aan wilt bieden.

Gegevens delen met anderen
Linda Meijer Weddings deelt uw persoonsgegevens niet aan 3e partijen, tenzij dit nodig is of als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Cookies
Linda Meijer Weddings gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op de harde schijf van je computer, tablet of smartphone zet op het moment dat je de website van Linda Meijer Weddings bezoekt. De belangrijkste functie van deze cookies is om de gebruikers onderling te onderscheiden van elkaar en om ervoor de zorgen at de website naar behoren werkt en uw voorkeursinstellingen te onthouden. Linda Meijer Weddings gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Ook kunnen wij hiermee zien dat u ons weer bezoekt en kunnen wij de website optimaliseren. Wanneer u Linda Meijer Weddings voor het eerst bezoekt, toont de website een melding met uitleg over cookies. Als u de website van Linda Meijer Weddings vervolgens verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U heeft de keuze om via uw browser de cookies uit te schakelen, wel kan het dan voorkomen dat bepaalde zaken van Linda Meijer Weddings minder goed werken. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van zeer groot belang. Ik zorg ervoor dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging regelmatig aan en let goed op wat er mis kan gaan. De website www.lmweddings.nl maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer de bedrijfsvoering van Linda Meijer Weddings wijzigt, worden ook de privacy verklaringen aangepast. Houdt de datum boven aan dit document in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste privacy verklaring. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@lindameijerfotgrafie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Linda Meijer Weddings zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Linda Meijer Weddings wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.