Ik heb al flink wat wegen bewandeld en zo ook in het ondernemerschap. Ik begon met een creatief bedrijf van meubels en decoratie maken, ook heb ik een sieradenlabel gehad, en altijd kwam daar fotografie in terug voor het delen van foto's van wat ik gemaakt had. Stiekem beleefde ik daar het meeste plezier in en zo is de fotografie echt mijn werk geworden. Ik heb altijd al veel interesse gehad in de fotografie. Ik maak ontelbaar veel foto's van mijn kinderen, maar daarnaast ook van mijn (producten die ik verkocht,) interieur, mooie buitenlocaties en de natuur. Omdat ik geregeld gevraagd werd om foto's van vrienden/familie te maken en zelfs via via voor een bruiloft gevraagd werd, wilde ik van mijn passie, mijn werk maken. Na het fotograferen van een bruiloft was ik helemaal verkocht en wilde ik mij gaan ontwikkelen als trouwfotograaf. Ik richtte LM Weddings op en heb nu al vele bruidsparen van dienst mogen zijn. Daarnaast blijf ik wel ook lifestyle fotograaf bij Linda Meijer fotografie daar kun je ook bij mij terecht als branding fotograaf, newborn fotograaf, gezinsfotograaf, familie fotograaf en zwangerschaps fotograaf.

Mijn naam is Linda Meijer, moeder van 2 prachtige kids en een lifestyle- en bruidsfotograaf in Lelystad, Almere, Zwolle, Amsterdam en omgeving. Een destination wedding aan het plannen? Ik vlieg graag mee om jullie droombruiloft vast te leggen. Ik hou er van om bijzondere en mooie herinneringen vast te kunnen leggen, met name de liefde en het geluk. En waar zie je dat nou meer dan op een bruiloft? Ik ben gek op mooie lichtinvallen, romantische sferen en trouwlocaties met een verhaal. Dit vertaal ik in frisse, romantische, stijlvolle en pure trouwfoto's met emotie en dit zie je dan ook terug in mijn trouwreportages. Ik heb oog voor detail en deze leg ik ook met liefde voor jullie vast. Ik heb de ambitie om jullie bruiloft zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een tijdloze en pure trouwreportage, een eeuwige herinnering om met jullie mee te dragen. Ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en jullie liefdesverhaal te horen en trouwplannen te bespreken. Ik ben wel een bruidsfotograaf in Lelystad, Almere, Zwolle, Amsterdam en de omgeving, maar ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en reis ook met alle liefde verder, als jullie gaan trouwen in het buitenland! Zo kan ik 2 van mijn passies combineren: reizen en de fotografie!

Persoonlijk hou ik het meest van lichte en karakteristieke trouwlocaties met veel lichte, pastel of aardse kleuren. Maar ook hou ik van de natuur en fotografeer ik de bruidsreportage bijvoorbeeld ook graag op het strand, zandverstuivingen, in een park of op de heide. Communiceren vind ik belangrijk. Dit is namelijk de manier om contact te maken om zo samen prachtige trouwfoto's te creëren. Ik maak de mooiste trouwfoto's wanneer er verbinding is. En dat vind ik nou zo mooi aan het fotograferen van bruiloften; verbinding maken, connecties en het communiceren. Van jong tot oud, elk persoon is uniek en dat maakt elke bruiloft een bijzondere beleving.

Over trouwfotograaf Linda Meijer

 meer informatie

Hoe ik begonnen ben als bruidsfotograaf

Verder ben ik erg creatief, klus ik regelmatig in en aan mijn huis en ga ik graag dagjes uit of weg met de kids en/of vriendinnen. Ik ben gek op reizen! Ook ben ik lekker ondernemend en doe ik geregeld impulsieve dingen als stedentrips, uitjes of aankopen, oeps! Ohh en ik ben verliefd op Parijs en Toscane! Overal gaat mijn camera ook mee naartoe om herinneringen vast te kunnen leggen en om later nog na te kunnen genieten van de mooie momenten die ik in mijn leven heb mogen meemaken. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn met de fotografie. En ik vind het daarom fantastisch om andere mensen blij te maken met mijn passie.
I love my job!

Linda Meijer en bruiloften

Wat ik verder graag doe

Door mijn kwaliteiten heb ik al vele bruidsparen een mooie herinnering mogen geven, die zij hun leven mogen meedragen. Mijn ervaringen deel ik dan ook graag.

een prachtige cv

04.

Ik ben erg gestructureerd, ik heb wel tientallen verschillende lijstjes. Zo weet ik precies wat er kan gebeuren en blijf ik zeer gefocust op wat er om mij heen gebeurt.

pro in plannen

03.

Ik ben heel creatief. Kijk dus vooral niet gek op als ik ergens op klim, in gekke posities lig of sta, om voor jullie het perfecte plaatje te creëren. Alles voor de mooiste trouwfoto's!

creatief brein

02.

Ik ben zeer gedreven en ik sta sterk in mijn schoenen. Zo haal ik altijd het onderste uit de kast, om de mooiste trouwfoto's te kunnen maken van jullie trouwdag.

zeer Gedreven

01.

Ik ben gek op lichte en romantische trouwdecoratie en styling op bruiloften. Karakteristieke, elegante en stijlvolle trouwlocaties, waar alles er tip top uit ziet en waar gedacht wordt aan details. Wanneer ik dat zie, ben ik echt helemaal in mijn element.

Pastelkleuren, aardse tinten, Ibizasfeer, strandlocaties, kastelen, wonderschone tuinen en natuurlijk een prachtig bruidspaar in hun trouwkledij. Deze elementen maken de foto's van LM weddings compleet.


What makes a LM wedding

Instagram

Volg mij op